Για επαγγελματίες υγείας

Από την ανακάλυψη της κόνεως Avemar, το ενεργό συστατικό του Avemar, έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια επιστημονικών μελετών που υποστηρίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του. Αυτές περιλαμβάνουν in vitro, in vivo καθώς και κλινικές μελέτες. Οι μελέτες όλων αυτών των χρόνων χαρακτηρίζονται από συνέπεια και υποστηρίζουν την ικανότητα του Avemar να προάγει μια καλύτερη ποιότητα ζωής και να διατηρήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής στους ασθενείς με καρκίνο που υποβάλλονται σε ογκολογικές κλινικές θεραπείες, που περιλαμβάνουν τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία. Το Avemar έχει αποτελέσει αντικείμενο περισσότερων από 100 επιστημονικών μελετών και 33 δημοσιεύσεων στη βάση δεδομένων PubMed. Το Avemar, επίσης, περιλαμβάνεται στη βάση δεδομένων του Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.

Το Ερευνητικό Πρόγραμμα του Avemar έχει χρηματοδοτηθεί από πολλούς κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως: Τα Υπουργεία Παιδείας και Βιοτεχνολογίας, ο OTKA [Ίδρυμα Επιστημονικής Έρευνας] στην Ουγγαρία, το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Ισπανία, το UCLA, το General Clinical Research Center, η Clinical Nutrition Research Unit στις ΗΠΑ, ο Inco-Copernicus από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Επιστημονικό Πρόγραμμα του ΝΑΤΟ.

Περισσότερες από 100 δημοσιευμένες εργασίες έχουν αξιολογήσει τα κλινικά και τα πειραματικά αποτελέσματα των μελετών του Avemar και έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Έχουν διεξαχθεί in vitro μελέτες σε καλλιέργειες κυττάρων, μελέτες σε πειραματόζωα αλλά και κλινικές μελέτες -με περισσότερους από 1200 συμμετέχοντες μέχρι σήμερα-, στην Ουγγαρία, το Ισραήλ, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://research.avemar.com

Μάθετε περισσότερα για:

Οι πληροφορίες αυτού του ιστοτόπου παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται για τη διάγνωση ή την θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας ή νόσου ή για να υποκαταστήσουν τις συμβουλές που παρέχονται από έναν γιατρό ή άλλο αρμόδιο επαγγελματία υγείας. Οι ασθενείς θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται έναν γιατρό ή άλλους επαγγελματίες υγείας για ιατρικές συμβουλές ή πληροφορίες σχετικά με τη διάγνωση ή και τη θεραπεία. Για την περίπτωση διάγνωσης ή θεραπείας οποιασδήποτε νόσου, και ιδιαίτερα των ογκολογικών νόσων θα πρέπει πάντα να ζητείται η γνώμη ενός επαγγελματία υγείας. Μην επιχειρήσετε την αυτοθεραπεία.