Κόκκοι Avemar

Οι κόκκοι Avemar είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει κόνι Avemar, εκχύλισμα φύτρου σιταριού που έχει υποστεί ζύμωση.

Συστατικά:

αποξηραμένο εκχύλισμα φύτρου σιταριού που έχει υποστεί ζύμωση, φρουκτόζη, φυσικό άρωμα πορτοκαλιού, μαλτοδεξτρίνη, διοξείδιο του πυριτίου, χλωριούχο νάτριο

Χρήση:

Ένα κουτί κόκκων Avemar περιέχει 30 φακελλίσκους (κάθε φακελλίσκος περιέχει 17gr κόκκων). Για την χρήση, αναμίξτε το Avemar με 100-200 ml υγρού και ανακατέψετε έως ότου διαλυθούν οι κόκκοι. Το Avemar είναι αρωματισμένο με φυσικό άρωμα πορτοκαλιού και φρουκτόζη.

Πριν από την κατανάλωση Avemar, διαβάστε τις λεπτομερείς Πληροφορίες για το Χρήστη.

Παρακαλώ ακολουθήσετε το υπερσύνδεσμο για να δείτε συνταγές για τη χρήση των κόκκων Avemar.

Συνιστώμενη Δοσολογία:

Για τους ενήλικες με σωματικό βάρος 90 kg ή λιγότερο, συνιστάται ένας φακελλίσκος ανά ημέρα. Για τους ενήλικες με σωματικό βάρος άνω των 90 kg, δύο φακελλίσκοι την ημέρα, ένας το πρωί και ένας το βράδυ.

Απαιτήσεις Αποθήκευσης:

Το κοκκώδες Avemar πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες μεταξύ 5-22 ˚C. Η ψύξη του περιβάλλοντος είναι μια προτεινόμενη προαιρετική λύση.

Συνταγές για το Avemar:

Με τη βοήθεια των ασθενών μας και την επαγγελματική εμπειρία του διαιτολόγου μας έχουμε συλλέξει διάφορες ιδέες που παρέχουν νόστιμες συνταγές για τη χρήση του Avemar. Συνταγές για το Avemar »

Δήλωση Αλλεργιογόνων:

Το προϊόν αυτό περιέχει ως συστατικά σιτάρι και μαγιά.