Τι είναι το Avemar

Τι είναι το Avemar

Το Avemar είναι ένα πλήρως-φυσικό, κλινικά αποδεδειγμένο, συμπλήρωμα διατροφής για ασθενείς με καρκίνο. Ειδικοί ιατροί αναγνωρίζουν το Avemar ως μια αποτελεσματική υποστηρικτική θεραπεία του καρκίνου και συνιστούν τη συμπλήρωση της διατροφής των σχετικών ασθενών με Avemar. Επιστημονικές μελέτες απέδειξαν ότι το Avemar, επίσης, ενισχύει την αποτελεσματικότητα των τυπικών ογκολογικών θεραπειών (χειρουργική αντιμετώπιση, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και ανοσοθεραπεία). Με την τακτική πρόσληψη του Avemar, οι ασθενείς μπορούν να απολαύσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και μπορούν να ευχαριστηθούν ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

Η δραστική ουσία του είναι η κόνις (pulvis) Avemar, μία πλήρως-φυσική ένωση που παρασκευάζεται από τη ζύμωση του εκχυλίσματος του φύτρου σιταριού με βιοτεχνολογικές μεθόδους που καλύπτονται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Από τη σύνθεση της κόνεως Avemar έως σήμερα, έχει πραγματοποιηθεί σημαντική έρευνα -όχι μόνο στο εργαστήριο, αλλά και σε πειραματόζωα καθώς και σε ασθενείς με καρκίνο. Έχουν διεξαχθεί πολλές επιστημονικές μελέτες ώστε να μελετηθεί το προφίλ της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητάς της, συμπεριλαμβανομένων in vitro, in vivo και κλινικών μελετών σε ανθρώπους. Περισσότερες από 100 αναφορές για παρουσίαση ή για δημοσίευση έχουν γραφεί από το 1998, και περισσότερες από 33 επιστημονικές εργασίες που έχουν αξιολογηθεί από άλλους επιστήμονες είναι, επί του παρόντος, προσβάσιμες μέσω της βάσης δεδομένων PubMed. Όλες οι επιστημονικές δημοσιεύσεις είναι διαθέσιμες στον επίσημο ιστοτόπο Έρευνας του Avemar.

Το Avemar έχει καταχωρηθεί ως «διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς για ασθενείς με καρκίνο» από το 2002. Το Avemar, επίσης, κέρδισε το βραβείο NutrAward ως το «Καλύτερο Νέο Προϊόν της Χρονιάς» στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ το 2006.

Το Avemar είναι πλήρως φυσικό

Η σπερματική βλάστη (φύτρο) του σιταριού, τόσο πριν όσο και μετά από ζύμωση, αποτελεί μέρος της ανθρώπινης διατροφής εδώ και χιλιετίες χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις ότι αποτελεί κάποιο κίνδυνο για την υγεία. Το Avemar παράγεται από το φύτρο του σιταριού. Μια φραντζόλα σιταρένιου ψωμιού ολικής αλέσεως περιέχει περίπου 2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής αλέσεως (270 γραμμάρια) περιλαμβάνει περίπου 7 γραμμάρια φύτρου σιταριού. Το φύτρο του σιταριού χρησιμοποιείται, επίσης, ως συστατικό σε μια ευρεία ποικιλία τροφίμων έτσι ώστε να παρέχει πλεονεκτικά θρεπτικά χαρακτηριστικά χωρίς αρνητικές επιπτώσεις.

Το φύτρο σιταριού που έχει υποστεί ζύμωση στην κόνι Avemar είναι ουσιαστικά ισοδύναμο με το φύτρο σιταριού που έχει υποστεί ζύμωση και βρίσκεται στα ολικής αλέσεως σιταριού τρόφιμα. Ιστορικά η ασφαλής κατανάλωση προϊόντων ολικής αλέσεως σίτου παρέχει ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για την ασφάλεια της κόνεως Avemar ως προς την προοριζόμενη χρήση της.

Table of Contents